Снимка Булфото, архивДоц. Атанас Мангъров говори пред  за  кандидатдепутатските листи на

...
Снимка Булфото, архивДоц. Атанас Мангъров говори пред  за  кандидатдепутатските листи на
Коментари Харесай

Мангъров: Мнението на президента Първанов си е негово и аз го приемам като комплимент за мен

Снимка Булфото, списък

Доц. Атанас Мангъров приказва пред  за  кандидатдепутатските листи на АБВ, където във връзка на него породи спор сред сегашния ръководител на партията Румен Петков, и нейния основател и пръв водач - президентът (2002-2012 г.) Георги Първанов:

" Явно в АБВ се развиват същите процеси - като в цялото общество. Има хора, които са за ограниченията и се опасяват, и хора, които виждат цялото безумство на ограниченията и сриването на стопанската система и душeвността на хората. Мнението на президента Първанов си е негово и аз го одобрявам като комплимент. Бих бил неприятно сюрпризиран, в случай че той имаше позитивно мнение към моята кандидатура ", съобщи началникът на Covid клиниката в Инфекциозна болница. 

Той посочи, че не е в партия АБВ, а е с тях. 

" Това, което върша, го върша непредпазливо, тъй като виждате, че цяла година съм уединен дребен човек. Кучето си лае, а керванът си върви ", съобщи още доцент Мангъров. 

В предаването " Нещо повече " по стратегия " Хоризонт " доцент Мангъров разяснява пандемията и ограниченията против ковид, като още веднъж акцентира, че Covid-19 не е изключително рисково инфекциозно заболяване: 

" Тя не е изключително рискова зараза, а при този ковид се работи като при изключително рискова ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР